Om oss meny

OM OSS

Management 4 U AS er et lokalt rekrutterings- og konsulentutleieselskap i Stavanger. Management 4 U  ble startet i 2015, og vi leverer spesialister innen økonomi/regnskap/finans til store og små selskaper, offentlig og privat sektor, til faste stillinger, vikariater og prosjekter. Vår portefølje er toppledere, mellomledere, fagspesialister, medarbeidere og nyutdannede.

Vi er spesialisert innenfor fagområdene økonomi, regnskap, revisjon og finans.

Management 4 U sine rådgivere består av sertifiserte rekrutterere og erfarne økonomer. Vi har kunder innen de fleste bransjer og setter kvalitet øverst i våre leveranser.

Management 4 U brenner for fagområdet, og vi har bred kunnskap om kompetansen man trenger innen bedrifters økonomi, -finans, lønn og regnskapsavdelinger.

Dersom du trenger en økonom som kjenner «driverne» i din bransje, en som kan steppe inn på kort varsel eller en som kan utfordre og iverksette endringer i din økonomiavdeling? Da er sjansen stor for at vi har den rette kompetansen tilgjengelig. Management 4 U  har et bredt nettverk av kandidater.

M4U Gaselle 2020

I 2020 ble Management 4 U kåret som en av Gasellene i Rogaland av Dagens Næringsliv!

DETTE ER M4U  

Aina Skailand

Daglig leder

Aina Skailand er utdannet ved Universitetet i Stavanger, avd Norsk Hotellhøgskole. Hun har 10 års erfaring innen rekruttering- og konsulentutleie innen økonomi, regnskap og finans. Hun har et bredt nettverk av økonomer og ledere. Aina er DNV GL sertifisert rekrutterer. Hun er også sertifisert innenfor DNV GL sertifiserte test og analyseverktøy som brukes innen rekruttering og utvelgelse.

Kine Gundersen

Rådgiver

Kine Gundersen er rådgiver hos M4U og statsautorisert revisor. Kine bringer med seg lang erfaring som revisor fra EY og Erga Revisjon AS. Hun har i sine tidligere roller jobbet med både store og små kunder og har bred kompetanse innen flere bransjer. Kine gleder seg til å bli godt kjent med våre kunder, konsulenter og kandidatnettverk og bringer med seg et stort nettverk.


Marie R. Sirevaag

Konsulentansvarlig

Marie R. Sirevaag er utdannet innen økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stavanger og har en master i internasjonal business fra Brunel University London. I tillegg har hun ett år med rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Marie har bakgrunn som HR Rådgiver i M4U og Petoro AS. Hun er nå tilbake hos M4U som konsulentansvarlig.

VERDIER 

I Management 4 U er vi opptatt av at våre kunder og kandidater skal oppleve profesjonalitet i alle ledd.

Våre verdier

Vi opptrer etisk

Vi behandler våre kunder, kandidater og samarbeidspartnere skikkelig. Vi tenker langsiktig og ønsker å bidra til gode arbeidsvilkår for alle parter.

Vi skal være tydelige

Vi skal se, høre og forstå når vi samhandler med våre kandidater og kunder. Dette vil gjøre oss i stand til å være tydelige og ha en god dialog med deg som kunde.

Vi er kompetente

Våre ansatte er et sammensatt team av høyt utdannede økonomer og ledere, med erfaring fra ulike bransjer, for å kunne bidra med den kompleksitet som vi finner ute hos våre kunder.

Vi er resultatorientert:

Management 4 U er opptatt av at både du som kandidat og oppdragsgiver skal lykkes. Sammen sørger vi for et godt resultat!

MANAGEMENT 4 U ER REVIDERT ARBEIDSGIVER

En revidert arbeidsgiver er en bemanningsbedrift som er medlem i NHO Service og Handel og som har underlagt seg ekstern revisjon av sin profesjonalitet som arbeidsgiver.

Revidert Arbeidsgiver dokumenterer bemannings-bedriftens profesjonalitet som arbeidsgiver gjennom revisjon av følgende områder:

Ansettelseskontrakter, vurdering av risikoforhold hos innleier, avklart ansvar for HMS, arbeidstid, lønn, overtidsbetaling, lønnsplikt ved avslutning av oppdrag, sykepenger, oppfølgning av langtidssykemeldte samt stillingsvern.

Revisjonen skjer hvert andre år, sist i oktober 2021.

Her kan du lese mer om NHO sin Service og Handel sertifiseringen

Revidert Arbeidsgiver logo

Bærekraft og samfunnsansvar

Management 4 U er opptatt av å opptre slik at vi forbruker av våre felles goder på en slik måte at det er bærekraftig både i dag og tilkommende generasjoner.

Vi liker å bidra lokalt, der vi lettere kan utgjøre en forskjell for enkeltmennesker, og har i flere år samarbeidet med Kirkens Bymisjon i Stavanger.

KONTAKT OSS 

Ring 468 36 653, send epost til advisor@m4u.no eller fyll inn skjema under her. Du hører fra oss innen 12 timer (alle virkedager):
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.