Contact us

Call 468 36 653, send an e-mail to advisor@m4u.no or fill in the form below here.
You will hear from us within 12 hours (all working days).
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Aina Skailand

CEO

Aina Skailand er utdannet ved Universitetet i Stavanger, avd Norsk Hotellhøgskole. Hun har 10 års erfaring innen rekruttering- og konsulentutleie innen økonomi, regnskap og finans. Hun har et bredt nettverk av økonomer og ledere. Aina er DNV GL sertifisert rekrutterer. Hun er også sertifisert innenfor DNV GL sertifiserte test og analyseverktøy som brukes innen rekruttering og utvelgelse.

Kine Gundersen

Consultant

Kine Gundersen er rådgiver hos M4U og statsautorisert revisor. Kine bringer med seg lang erfaring som revisor fra EY og Erga Revisjon AS. Hun har i sine tidligere roller jobbet med både store og små kunder og har bred kompetanse innen flere bransjer. Kine gleder seg til å bli godt kjent med våre kunder, konsulenter og kandidatnettverk og bringer med seg et stort nettverk.


Marie R. Sirevaag

Consultant manager

Marie R. Sirevaag er utdannet innen økonomi og administrasjon fra Universitetet i Stavanger og har en master i internasjonal business fra Brunel University London. I tillegg har hun ett år med rettsvitenskap fra Universitetet i Bergen. Marie har bakgrunn som HR Rådgiver i M4U og Petoro AS. Hun er nå tilbake hos M4U som konsulentansvarlig.

Vi er Tydelig, Engasjert & Nytenkende

Tydelig

Vi er tydelig i vår rolle som samarbeidspartner og rådgiver for våre kunder og kandidater. Vi utøver vårt mandat med integritet, etikk og ærlighet som gir forutsigbarhet i vår leveranse. Vi er tydelige på hva i står for og møter fremtidens raske endringer med nødvendig fleksibilitet.

Engasjert

Vår lidenskap er mennesker. Vi elsker det vi arbeider med og er oppriktig engasjert i faget vårt. Vår lidenskap skal smitte over på våre kunder og kandidater når  vi jobber sammen for å skape langsiktige gode løsninger.  Vi inspireres av å levere på oppdrag som er utfordrende. Vårt engasjement er tydelig i det lokale næringsliv, så vel som i vårt globale nettverk.

Nytenkende

Innovasjon og nytenkning er absolutte forutsetninger for å kunne oppnå den utvikling, lønnsomhet og suksess vi ønsker for våre kunder og oss selv. Vi utfordrer metodikk, prosesser og etablerte tankesett. Vi imøtekommer fremtidens muligheter og utfordringer med endringsvillighet og entusiasme.

Morgendagens behov er drivkraften bak arbeidet vårt i dag

Tekst

InterSearch Worldwide

Global Reach. Local Impact.  

InterSearch Norway er det norske medlemmet av InterSearch Worldwide, en global allianse med Executive Search selskaper. InterSearch Worldwide ble etablert i 1989 og er i dag rangert som en av verdens ledende Executive Search allianser i verden, med mer enn 600 senior konsulenter fordelt på 90 kontorer i 50 land. Gjennom våre partnere og deres brede kompetanse og lokal ekspertise tilbyr InterSearch Norway våre kunder tilgang til dyktige internasjonale kandidater.